Alumínium redőny beépített szúnyoghálóval

Szúnyoghálós, kombi alumínium redőny

Ablakoknál az alumínium redőny praktikusan kombinálható redőnytokba épített függőlegesen rolós szúnyoghálóval. Alumínium redőny szúnyoghálóval kombinálva elsősorban ablakoknál - maximum 150 cm szélességig - ajánlott.

A könnyen kezelhető, kis helyigényű mozgatható szúnyogháló változat előnye, hogy egy mozdulattal lehúzható vagy eltüntethető. A függőleges működtetésű rolós változat tengelye az alumínium redőny tokjába van beépítve, így külön helyet nem foglal el és a redőnytok méretét sem növeli jelentősen. A legördülő hálóanyag a vezetősínben két kefe között helyezkedik el, így 100%-os védelmet nyújt a rovarok ellen.

E kombinált alumínium redőny/szúnyogháló-megoldás választása esetén a dupla lefutóval rendelkező kefés vezetősín szinterezett 40x53 mm-es alumíniumprofilból készül. Színe alapáron fehér és barna, egyedi RAL színben is rendelhető.

Ajtó esetén nem a függőleges működtetésű redőnytokba épített, hanem a vízszintesen mozgatható rolós szúnyogháló vagy a hagyományos nyíló, esetleg a tolóajtós változat alkalmazása célszerű.

Motorizált alumínium redőny esetében Somfy feltolásgátlót alkalmazunk, így a kombi szúnyogháló telepítésének nincs akadálya.

Kombitokos (szúnyoghálóval egybeépített) alumínium redőny irányára:
- 23.000. Ft/nm

Munkáinkból

Kérjen helyszíni felmérést és árajánlatot!

Várjuk érdeklődését, rendelését elérhetőségeink bármelyikén.

Elérhetőségeink

Solar-Stop 83 Árnyékolástechnikai Kft.

Székhely: 2360 Gyál, Munkácsy u. 46.

Cégvezető: Szeibert Jenő
Telefon/fax: 06 29 345 036
Mobil: 06 20 944 5036
06 30 911 2174

E-mail:


Látogasson el Facebook oldalunkra is:
facebook.com/solarstopkft/

Kérjük írja be a nevét!
Kérjük írja be az e-mail címét!
Írja meg üzenetét!